Välkommen till Karlstads Universitet!

Du som blivit antagen till socionom- eller psykologprogrammet på Karlstads universitet, se hit! Faddrar kan väl också få ta en titt på detta.

Nollningen är både rolig och händelserik, men framförallt hjälper den dig att lära känna nytt folk! Nollningen går inte ut på att förnedra eller att skämma ut varandra, utan på att ha roligt och deltagandet i aktiviteterna är självklart frivilligt, inget tvång.

För att få delta i nollningen ska du som “Nolla” sätta in 250 kronor senast fredag 26 augusti på Plusgiro: 42 05 65-4 (NORDEA) och där skriva sitt namn (Observera att det kommer stå SOVA och inte SPEX). För denna peng får nollan en t-shirt, ett nolleband och har betalat SPEX medlemsavgift vilken innebär att man får vara med och delta i alla roliga aktiviteter som SPEX anordnar.

Vill man bli medlem i föreningen men inte vara med på nollningen kostar det istället 200 kronor, medlemskap för hela studietiden.

Hoppas att vi får se många nya vid terminsstarten! Här nedan kan ni se ett schema för nollningen.

Nollningsschema HT 16 29/8 – 17/9

Måndag 29/8 Idag ska vi börja lära känna varandra! Vi kommer att dela upp oss i lag och leka lekar och mingla. Det kommer även att bjudas på mat.
VART och NÄR: Vi möts upp 18:00 i stora entrén på universitetet och går sedan i samlad trupp upp till Campus.
MEDTAG: Ett bra humör + det du själv vill dricka.

Tisdag 30/8 Idag blir det en stadsvandring. Nollorna ska bli bekanta med staden och det kommer samtidigt vara en poängjakt där lagen får samla på sig poäng. Efteråt blir det en stadsvandringsfest på nattklubben Nöjesfabriken ihop med de andra föreningarna.
VART och NÄR: Vi samlas på Stora torget kl:18:00
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt, det du vill dricka. OBS! glöm inte legitimationen!

Onsdag 31/8 Utomhusbio på Sandgrund. Ikväll vankas det utomhusbio och filmen som visas är Grease. Innan bion leker vi lekar tillsammans.
VART och NÄR: Vi möts på Stora torget 17:30.
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt, det du själv vill dricka!

Torsdag 1/9 Ikväll är det äntligen dags att se vad Karlstad har för uteställen. Den beryktade Pubrundan är här och ska vi besöka fyra olika pubar tillsammans med fyra andra föreningar. Sedan avslutar vi kvällen på Welo tillsammans!
VART och NÄR: Samling 17:00 på stora torget.
MEDTAG: Ikväll är det finkläder som gäller + nollebandet. OBS! glöm inte legitimationen!

Fredag 2/9 Temasittning på café elvan. Ikväll ska vi klä ut oss efter de tema som de olika lagen har. Ditt lag och tema tilldelas dig första dagen på Välkomskvällen 29/8. Plugga på sittningsångerna och spöka ut dig rejält så har vi en trevlig kväll ihop. Det kommer att bjudas på tacos.
VART och NÄR: Café elvan kl. 18:00
MEDTAG: Din utstyrsel + det du vill dricka. OBS! Sista anmälningsdagen för denna sittning är tisdagen den 30/8. Trolig kostnad kommer att ligga runt 120:-

Lördag 3/9 Föreningskamp på Gubbholmen. Idag ska vi tävla mot de andra studentförening i olika lekar och uppdrag och visa dem att SPEX är bäst. Efteråt stannar vi på Gubbholmen och festar med de andra föreningarna.
VART och NÄR: Stora torget 14.00
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt + det du själv vill dricka.

Söndag 4/9 Vilodag, dags att sova ut ordentligt!!

Måndag 5/9 Såpafotboll på Gubbholmen med föreningarna KRAMA, TURE och LiGISt.
VART OCH NÄR: Samling vid Stora torget 16:30, vi går gemenast till Gubbholmen.
MEDTAG: Handduk, nolleband, nolle t-shirt + det du själv vill dricka.

Tisdag 6/9 FLOTTBYGGET! Idag bygger vi flotten som förhoppningsvis gör oss till vinnare av flottracet.
VART OCH NÄR: Lämplig tid och plats görs upp tillsammans med nollorna första veckan.
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt och flottmaterial + det du själv vill dricka.

Onsdag 7/9 Flotttrace!! Idag är det flottrace i klarävlen, vi tävlar mot de andra föreningarna med flotten vi byggt tillsammans. Efteråt är det flottrace-fest på Nöjesfabriken.
VART OCH NÄR: Samling på stora torget kl 15:30.
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt + det du själv vill dricka. Legitimation!

Torsdag 8/9 ”How to studentfesta” med föreningarna TURE, SVIK och PELIKAN. Här lär vi oss att festa som riktiga studenter.
VART OCH NÄR: Samling kl 17:45 utanför direkten på Campus.
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt + det du själv vill dricka!

Fredag 9/9 FÄRGFEST! Idag går den mycket populära färgfesten på nöjes av stapeln. Inför denna har KauIF anordnat en beachvolleybollturnering på sundsta. Vi spelar volleyboll, leker lekar och hänger tillsammans för att ladda upp för en sjuk kväll.
VART OCH NÄR: Volleybollsplanerna på Sundsta kl 12.
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt, ev kläder för volleyboll + det du själv vill dricka. Ta även med/på dig något orange för kvällens festligheter.

Lördag 10/9 Vinstig på campus. Dags att tömma Nollevinet och avsluta nollningen med bravur!
VART OCH NÄR: Samling utanför Direkten på Campus kl 18:00.
MEDTAG: Nolleband, nolle t-shirt + det du själv vill dricka.

Fredagen 16/9 Idag är det välkomstfest som arrangeras av kåren. Detta tycker vi alla bör ta chansen att gå på. Se till att ni har blivit medlemmar i kåren och hämta ut er biljett redan i början av veckan så ses vi i vimlet. OBS! detta står kåren för och inget föreningen styr över!

Lördag 17/9 Idag är kvällen på nollan äntligen ska bli en etta och det sker genom en finsittning. Ikväll kommer det att delas ut några fina priser, bland annat till det lag som vunnit. Även det prestigefyllda priset “Årets Nolla” kommer delas ut. Lagen kommer ha sin sista chans att samla poäng genom ett framförande de ska genomföra. När alla har ätit och tiden är inne kommer vi fortsätta kvällen inne på nattklubben och röja loss på dansgolvet.
VART och NÄR: Plats meddelas senare!
MEDTAG: Finkläder, legitimation. OBS! sittningen kommer att kosta. Pris kommer att komma under veckan. I priset ingår mat, garderob och inträde till nattklubb. OBS! Ändringar kan komma att ske, var därför uppmärksam på vad som skrivs i din nollningsgrupp på facebook, eller vad dina huvudfaddrar säger!